Kinderen & kleien: vaak een gouden combinatie. De meeste kids vinden het heerlijk om de klei met hun vingers te kneden en de mooiste FIMO klei figuurtjes te maken. Vooral het kleien van dieren is leuk voor kinderen, omdat de herkenbaarheid hoog ligt. En door de extra zachte FIMO Kids klei en de stap voor stap instructies ook nog eens heel makkelijk! De set's in deze categorie bevatten alle klei en benodigidheden om de dieren te kunnen maken.Weergave:
 


Bezig met laden...

FIMO klei dieren maken

Bij Kleien.com vind je verschillende FIMO klei dieren setjes.
In de meeste kindersetjes vind je een instructie, een achtergrond en vier pakjes FIMO kids klei in kleuren die zijn afgestemd op het uitgekozen thema. De klei is lekker zacht en eenvoudig te gebruiken. De FIMO figuren kunnen geboetseerd worden met behulp van de boetseerspatel, die ook te vinden is in de set. Zijn de FIMO klei dieren helemaal klaar? Dan plaats je ze in de oven op 110 graden. Na het afkoelen kunnen de kids spelen met hun zelfgemaakte dieren. Hoe leuk is dat!

FIMO klei benodigdheden

Om het kleien van dieren nóg leuker te maken, vind je bij Kleien.com diverse soorten FIMO gereedschap. Denk aan klei mallen, snijgereedschap en motief rollers. Vinden jouw kinderen het leuker om hun eigen verzonnen dieren te maken? Bestel dan onze basiskleuren sets of een aantal losse kleuren. Zeker voor fantasiedieren is de FIMO klei met glitters erg leuk. 

FIMO klei dieren voorbeelden 

Laat je zoon of dochter een dier namaken uit een boek of televisieserie. Denk bijvoorbeeld aan de gekleurde vis uit het boek ‘De mooiste vis van de zee’, het rupsje uit het kinderboek ‘Rupsje Nooitgenoeg’, of Peppa Pig uit de gelijknamige kinderserie. Nadat de kunstwerken zijn gebakken, kunnen zij op deze manier het verhaal tot leven wekken. Dat maakt het (voor)lezen voor het slapen gaan extra leuk. 

FIMO klei bestellen bij Kleien.com

Bestel alle klei benodigdheden eenvoudig bij Kleien.com. Wij zijn FIMO klei groothandel en leveren onder andere aan kinderdagverblijven en basisscholen. Doordat wij direct leveren vanuit onze eigen voorraad in Deventer, wordt jouw bestelling vaak dezelfde dag nog verzonden. Dit geldt wanneer je op werkdagen bestelt voor 13:30 uur (op woensdagen voor 11:30 uur). Kleien.com is de meest betrouwbare groothandel van schoolklei in Nederland. Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze klantenservice.


Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies