Garantie & service

Wij doen er alles aan om je te voorzien van de beste kwaliteit producten. Toch kan het voorkomen dat je niet volledig tevreden bent met je bestelling. Op al onze leveringen zijn de wettelijke garantiebepalingen van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat je als klant altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt, heb je recht op herstel, vervanging of restitutie (als herstel of vervanging niet mogelijk blijkt te zijn).

Onder deze garantie en non conformiteit vallen naast defecten, fabrieksgaranties, transportschade, defecten bij ontvangst (DOA) ook foutieve leveringen (verkeerde product geleverd/ontvangen).

Ervaar je dus een probleem met een van onze producten? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Neem contact op met ons via info@kleien.com. 

Geschillencommissie Webshop

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Europese online geschillenplatform (ODR)

In geval van een klacht/geschil kun je ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Heb je een klacht, idee of suggestie?

Laat het ons dan weten! Vul het contactformulier op onze website in en wij geven je binnen 14 dagen na ontvangst een inhoudelijke reactie. Gaat het om een bestelling? Vermeld hierbij dan je bestelnummer. Wil je een artikel retourneren? Bekijk dan voor meer informatie ons retourbeleid. Heb je een suggestie betreffende onze webshop, of ons assortiment? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Alles ideeën, tips en suggesties zijn welkom.
 

Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.