Alle FIMO klei producten vind je op deze pagina. Op dit moment vind je hier voornamelijk FIMO Kids producten. Binnenkort zal het assortiment verder uitgebreid worden. FIMO Kids klei is extra zachte klei en daarom zeer geschikt voor kinderen. Maar ook voor volwassen die problemen hebben met fijne motoriek. Kies een van de categorieën of scroll op je gemak door alle FIMO klei heen. 
Wil je meer weten over Fimo klei? Dan verwijzen we je graag naar het artikel 'Creëer de mooiste figuren met FIMO klei' onder aan deze pagina.


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Creëer de mooiste figuren met FIMO klei

FIMO is ongetwijfeld een van de meest bekendste en meest populaire boetseerkleien. Het basisrecept werd in 1939 ontwikkeld door Sophie Rehbinder Kruse, de dochter van de wereldberoemde Duitse poppenmaker Käthe Kruse. FIMO klei is wereldwijd te verkrijgen en de klei wordt veelal gebruikt door de echte professionals. Maar ook voor de hobbyist en de allerkleinsten is FIMO klei ideaal. FIMO bestaan namelijk uit diverse lijnen, waardoor er voor ieder wat wils is. Bestel je FIMO klei eenvoudig op Kleien.com! 

Wat is FIMO klei?

FIMO klei is een gekleurde, kunstof boetseerklei welke zacht wordt door deze te kneden. De klei is gemakkelijk te bewerken met behulp van diverse klei gereedschappen. Het grootste voordeel aan deze klei is dat deze gebakken kan worden in een gewone huishoudoven, dus je hoeft er je huis niet voor uit. Na het bakken kan de klei eventueel worden afgelakt met speciale FIMO lak, voor een gelikt resultaat. FIMO klei is enorm veelzijdig en dus geschikt voor iedere leeftijd!

Wat kun je allemaal met FIMO klei?

FIMO klei wordt veelal gebruikt door hobbyisten en professionals om bijvoorbeeld poppen te modelleren en/of sieraden te maken. FIMO kids is geschikt voor kinderen en dus ideaal voor op het kinderdagverblijf of de basisschool. Het mooiste aan FIMO klei is dat het te verkrijgen is in tientallen kleuren en varianten. Op internet zijn honderden verschillende ideeën te vinden waarmee je urenlang zoet bent. Van het maken van de leukste FIMO klei dieren, poppetjes en figuurtjes, tot aan de meest vrolijke sieraden die je maar kunt bedenken. Met FIMO klei kun je (zo ongeveer) alles maken wat je wilt.

Verschillende soorten FIMO klei 

FIMO wordt verkocht onder het merk Staedtler en er bestaan diverse lijnen, namelijk:

  • FIMO kids (extreem zacht en speciaal voor de allerkleinsten)
  • FIMO soft (zacht en buigzaam zonder eerst te hoeven kneden)
  • FIMO effect (glitter, pastel, neon, leer etc.)
  • FIMO professional (speciaal voor professionals en kunstenaars)
  • FIMOair (luchtdrogende boetseerklei)

FIMO klei bestellen bij Kleien.com

Bij Kleien.com kun je binnenkort terecht voor alle soorten FIMO klei. Naast losse pakjes van 42, 57 en 454 gram, vind je in ons assortiment straks ook speciale FIMO basis sets waarmee je alle kanten op kunt. Daarnaast bieden wij dan ook tientallen accessoires aan zodat je de mooiste FIMO figuren en vormen kunt maken. Wij zijn een FIMO klei groothandel, dus je kunt ook bij ons terecht voor grote hoeveelheden klei.

 


Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies