Klei kneden gaat prima met de handen, maar om goed te kunnen werken met klei, is het van belang dat je over het juiste klei gereedschap beschikt. Alleen dan kun je de allermooiste creaties maken. Zeker voor (wat) oudere kinderen en volwassenen kan goed gereedschap de uitkomst bieden. Kneden, snijden, rollen en plakken maar!Weergave:


Bezig met laden...

Klei bewerken met het juiste gereedschap

Na het kneden van de klei, is een van de eerste dingen die je doet, het uitrollen en platmaken ervan. Dit doe je eenvoudig met onze acryl roller. Het aanbrengen van een van de patronen doe je met behulp van onze motiefrollers, voor een prachtig effect. Met de diverse modelleergereedschappen en boetseerstaafjes kun je heel precies werken, wat ideaal is voor het aanbrengen van kleine details op jouw creatie. Met behulp van dit gereedschap maak jij de mooiste oorbellen, kettingen en accessoires. 

Klei gereedschap speciaal voor kinderen

Speciaal voor de allerkleinsten verkopen wij kindvriendelijke gereedschap. Deze gereedschappen zijn speciaal ontworpen voor kinderhanden en zijn makkelijk te reinigen. Bij Kleien.com kun je onder andere terecht voor kleurrijke snijtools (zonder gevaar van verwondingen), diverse klei vormpjes, klei mallen en motief rollers waarmee ze eenvoudig de allermooiste patronen kunnen toevoegen aan hun kunstwerk. Daarnaast stimuleer je door het gebruik van klei gereedschap de fysieke en motorische ontwikkeling van kinderen. Bestel een van onze speciale FIMO kids tool boxes in het favoriete thema van je zoon of dochter en ga (samen) aan de slag!

Klei gereedschap kopen bij Kleien.com

Bij Kleien.com kun je terecht voor al het boetseer en klei gereedschap wat je maar nodig hebt om de allermooiste kunstwerken te fabriceren. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@kleien.com.


Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies