Kinderen groeien op in een wereld waarin ze omringd zijn door verschillende dieren. Ze ontdekken diverse soorten in de dierentuin, het aquarium of bij een vriend(innet)je thuis. Daarnaast spelen dieren vaak een grote rol in diverse televisieseries en films. Denk maar aan Maya de Bij, The Lion King en Finding Nemo. Ook is de kans groot dat jouw zoon of dochter het bed vol heeft liggen met de allerleukste knuffeldieren. Dieren spelen dus een grote rol in het leven van een opgroeiend kind. Hoe leuk is het om zelf de allermooiste dieren te maken met klei? Op deze pagina vind je alle soorten klei en startsets om (samen) de allermooiste dieren te maken. Weergave:


Bezig met laden...

Dieren boetseren met klei

In onze webshop vind je diverse soorten kinderklei, waaronder FIMO klei. Deze klei is geschikt voor de allerkleinsten, doordat deze extreem zacht is en eenvoudig te kneden. Hoe leuk is het voor jouw zoon of dochter om zelf speelgoed te maken! Met behulp van onze klei sets kunnen kinderen hun favoriete dieren snel een eenvoudig zelf maken. Rol de klei uit, gebruik het speciale klei gereedschap uit ons assortiment, voeg een mooi motiefje toe en steek de leukste vormpjes uit. Zet de gemaakte kunstwerken in de (huishoud)oven, laat de klei een tijdje uitharden en spelen maar!

Ga snel naar de categorie FIMO klei dieren om de leukste sets te bestellen, of kijk hieronder voor meer dieren setjes.

Klei dieren inspiratie

Bestel je een speciale set voor het maken van zee- of boerderijdieren, of gaat je kind liever zelf aan de slag? Het zelf maken van klei dieren vergt veel geduld, creativiteit en fantasie. Hebben ze toch wat hulp nodig? Wij bieden ook diverse mallen aan in ons assortiment waarmee kinderen eenvoudig de leukste diertjes kunnen kleien. Kijk voor nog meer inspiratie en klei ideeën onze blogpagina.

Klei bestellen bij Kleien.com

Bij Kleien.com kun je ook terecht voor diverse basissets, losse kleuren en kindvriendelijk gereedschap. Ook voor grote oplages voor bijvoorbeeld de basisschool en het kinderdagverblijf kun je bij ons terecht. Bij ons ben je daarnaast verzekerd van een snelle levering. Vaak verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Kleien.com is de meest betrouwbare groothandel van (kinder)klei in Nederland. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies