FIMO kleiset Prinsessen - Verpakking FIMO kleiset Prinsessen - Prinses met ster FIMO kleiset Prinsessen - Prinses met vlechtjes FIMO kleiset Prinsessen - Meisje speelt met prinsesjes van klei
FIMO kleiset Prinsessen - Verpakking FIMO kleiset Prinsessen - Prinses met ster FIMO kleiset Prinsessen - Prinses met vlechtjes FIMO kleiset Prinsessen - Meisje speelt met prinsesjes van klei
FIMO kleiset Prinsessen
De set 'Prinsessen' van de FIMO kids Form & Play serie. Deze set bevat alle kleuren en benodigdheden om prinses met de vlechten en de prinses met de ster te kleien.
€ 9,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De FIMO kleiset Prinsessen bevat het volgende:

Sierlijke vlinders van FIMO klei

Deze set bevat allee benodigidheden voor het kleien van de twee spelende prinsesjes. Het meisje met de twee vlechtjes speelt met een bal in de kasteeltuin en maar waar komt die mooie ster vandaan? Is die soms vannacht uit de lucht gevallen? 
Om de prinsessenwereld compleet te maken kun je natuurlijk een mooi kasteel met torentjes kleien. Hiervoor kun je verschillende tinten roze klei gebruiken. 
Een leuke aanvullende set is ook de FIMO Kids kleiset Sneeuwprinses zo kunnen de prinsessen gezellig bij elkaar op bezoek en mooie avonturen beleven. 

Andere sets die goed bij deze prinsessen passen zijn FIMO Kids vlinders en FIMO Kids unicorns. Deze sluiten mooi aan qua kleurstelling en versterken ook het sprookjesachtige thema. 

 FIMO kleiset prinsessen - meisje kleit prinses

Voor (onderwijs) instellingen

Kleien.com levert ook als groothandel aan instellingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld klei voor basisscholen, kinderdagverblijven en voor op de dagbesteding. 
Wilt u hier meer informatie over? Lees dan de informatie op de pagina 'klei voor (onderwijs)instellingen'

Inspiratie / Blog

Lees en bekijk hier de laatste inpiratie in onze blog:
Al onze klei inspiratie

Recente artikelen:
Voordelen op de ontwikkeling bij kinderen
Kleien in het thema herfst

 

Klantenservice

Kleien.com
Keulenstraat 10A
7418ET Deventer

info@kleien.com

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies